Hvorfor begynner flere merkevareemballasjeposer å bruke kraftpapirposer?

Jeg tror vi burde vite at da vi dro til det kjente merkevarekjøpesenteret for å kjøpe klær, bukser og sko for noen år siden, var veskene som ble brukt til innpakning av handleguiden i utgangspunktet plast.Ved å bruke en kraftpapirpose, hva skjer?

1. Som en ny type miljøvennlig materiale har kraftpapirposer fordelene ved å være lett nedbrytbare og resirkulerbare.Som en internasjonal bedrift er valget av kraftpapirposer også for å følge trenden med sosial miljøvern.
2. Kraftpapirposer, sammenlignet med andre papirposer (som hvite pappposer, svarte pappposer, spesielle papirposer), har billigere egenskaper.Som en fast fashion merkevarebedrift har maksimal kostnadskontroll alltid vært en prioritet..
3. Når det gjelder kostnader, er den største forskjellen mellom hurtigmotebedrifter og luksusindustrien utseendet til papirposer.Suksessen til ZARA, den raske endringen av stiler er dens kjernekonkurranseevne, som er der den må betale mye penger for forskning.Zara papirposen fremstår kun som en praktisk funksjon å bære, og de tekniske kravene er svært lave.Ofte kan en enkel monokrom utskrift fullt ut oppnå sitt eget mål, og kraftpapirposen er den rimeligste kombinasjonen av monokrom utskrift.

I motsetning til dette er luksusindustrien, de papirposene hvis ulike prosesser er så kompliserte at de gjør deg svimmel, disse prosessene kan ikke oppnås med kraftpapirposer.
Det er derfor jeg tror Zara bruker handleposer av kraftpapir.
Faktisk har vi også sett at flere og flere innenlandske selskaper også bruker kraftpapirposer, som Anta, Li Ning og så videre.
På en måte svarer kraftpapirposen på oppfordringen om miljøvern, på den andre siden vurderes den også for kundene.Sammenlignet med plastposen er kvaliteten på kraftpapirposen åpenbart bedre, og antall ganger med resirkulering bør være flere.


Innleggstid: 21. september 2022